A DJI Matrice 350 RTK teljes mértékben felturbózott vállalati drón, amely az élre tör a kiemelkedő teljesítményének, tartósságának és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően.

Bemutatkozik a DJI Matrice 350 RTK

  • A DJI Matrice 350 RTK teljes mértékben felturbózott vállalati drón, amely az élre tör a kiemelkedő teljesítményének, tartósságának és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően.
  • A DJI mérnökei három éven át gyűjtötték a Matrice 300 RTK felhasználóktól érkező visszajelzéseket, melyeket beépítve a Matrice 350 RTK számos újdonságot kínál.
  • Ezek közé tartozik a fokozott tartósság és időjárásállóság, az új, gyenge fényviszonylatokra optimalizált FPV kamera, a továbbfejlesztett akkumulátorrendszer, és még sok más fejlesztés.


DJI Matrice 350 RTK videó




A Matrice 350 RTK nem csupán egy drón, hanem a munka újragondolásának eszköze. A kereskedelmi drónpiac élvonalát továbbra is meghatározva a 350 RTK lehetővé teszi a különböző iparágak szakemberei számára, hogy légi műveleteiket új szintre emeljék.

Legyen szó akár építkezésről, infrastruktúra-felügyeletről, keresés-mentésről vagy precíziós mezőgazdaságról, a Matrice 350 RTK megbízható partner lehet a feladat magas szintű és hatékony elvégzéséhez.  


További információk: Ipari drón 


Kapcsolódó cikkek:




Hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be, vagy ha még nincs fiókod, regisztrálj!

Belépés Regisztráció

További bejegyzések: Mechepit

Drónos felmérések

Drónos felmérések

Ipari drónok alkalmazása

Ipari drónok alkalmazása